Select Page

Kathmandu 30.11.2016

Kathmandu 30.11.2016

Kathmandu den 30.11.2016

Der kom en smule hjemve i dag. Jeg kan mærke uro. Mon drengen fra Alkymisten tog på den lange rejse hvis han vidste hvor skatten lå begravet. Mon Frodo tog på sin rejse hvis han vidste hvad der ventede ham. Jeg ved ingenting. Jeg ved bare, at jeg skal overgive mig. For at undgå uroen gik jeg på shopping. Jeg har det lækreste uld undertøj med lange ærmer og lang ben..i Danmark og for ikke at gå i panik over at fryse oppe i bjergene købte jeg termoundertøj. På min vej fandt jeg de lækreste dunjakker…made in Nepal som jeg absolut må eje…når jeg kommer tilbage. Jeg tager på trek i morgen tidlig. Bliver hentet kl. 06:15 og er væk i minimum 10 dage.

Namaste.

About The Author

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig min mailingliste for at modtage de seneste nyheder og opdateringer.

You have Successfully Subscribed!

Share This