Select Page

Kathmandu 29.11.2016

Kathmandu 29.11.2016

 

Nyhedsbrev Kathmandu den 29. November 2016.

 

A call for adventure.

 

Aftenen før afrejsen hvor jeg overnattede hos min datter Anna, kom tanken…om det ikke var bedre at blive hjemme.

Jeg huskede hvordan Frodo også tøvede i Ringenes Herre og at Joseph Campbell beskriver det samme i The Hero´s Journey. Det Campbell skriver er, at efter et kald, så kommer der en naturlig tøven. Godt at vide selv om de kræfter der er på spil, kan bilde mig alt muligt ind.

Jeg kunne mærke en underlig fornemmelse i mig. Det var svært at komme afsted. Nogle havde spurgt mig om jeg glædede mig til rejsen. Mit svar var jo da, dog uden den store overbevisning.

Det er som, jeg stadig ikke er kommet helt igennem den tærskel, der er fra den virkelige verden til eventyrverdenen. Måske troede jeg det ville ske, da flyet lettede og måske når jeg oplevede Kathmandu igen.

Jeg kom i går og byen var grå af smog og larmende at trafik. Det var egentlig slet ikke rart at være her. Mit store hotel er ikke så skønt som det så ud til på billederne. Mit gensyn med min ven Tenjing var derimod varmt og kærligt og rent. Vi havde et kort møde i går og var sammen i dag på tur til Bodhua Stupaen, som blev beskadiget under jordskælvet for halvandet år siden. Derefter tog vi til Pashupatinath Templet hvor der var ligbrænding da vi kom. Jeg har ikke set det før og det var helt naturligt på en underlig måde.

Jeg har en dag i morgen her i Kathmandu og i overmorgen kl. 07 kører bussen hvor Tenjing hans far og jeg skal rejse til den den vestlige del af Nepal. Jeg blev noget overrasket da Tenjing sagde, at hans far skulle være bærer. Det har han altid været og han glæder sig til denne tur som er helt speciel for både ham og Tenjing da de aldrig har mødt Raute Normadefolket før. Mon det er der eventyret begynder…eller er det startet uden jeg ved det.

 

 

About The Author

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig min mailingliste for at modtage de seneste nyheder og opdateringer.

You have Successfully Subscribed!

Share This